Coaching

De juiste coach kan in bepaalde seizoenen van het leven zeer wenselijk zijn. Iemand die je helpt je gedachten te ordenen en je ware motivatie boven water weet te krijgen. Een christelijke sparringspartner die 1,5 uur met je door het bosrijke gebied van Soesterberg loopt en daarbij je helpt om de dingen weer scherp te zien zodat je weggaat met vernieuwde zin, inspiratie, antwoorden en op z’n plaats gevallen puzzelstukjes.

Christelijke coach

Een goede coach helpt je verder door niet direct met oplossingen te komen maar door goede, doordachte vragen te stellen. Een goede coach neemt geen genoegen met de oppervlakte en laat zich niet afschepen met eenvoudige antwoorden of een rookgordijn van mooie cliché’s die eigenlijk hol klinkende, nietszeggende verbloeming is van wat er daadwerkelijk van binnen zit.

Matthias Joosse coacht al enige jaren meerdere jonge mensen vanuit de ervaring van 13 jaar discipelschap, zijn 10-jarig huwelijk en honger naar kennis en waarheid. Matthias past zijn coaching methode volledig aan op degene die gecoacht wilt worden. De ene stuurt hij 24 uur van te voren een concrete agenda met minimaal 20 vragen waarop diegene zich moet voorbereiden. Deze vragen vormen de leidraad tot de coachingssessie en hieruit komen uiteindelijk concrete doelen en actiepunten. De ander ontvangt geen agenda en is veel spontaner, houdt niet van stramienen en een vaste lijn maar deelt meteen uit zijn hart.

De beste versie worden van jezelf – dat is mijn doel

Wil jij gecoacht worden door een christelijke coach die bijbelse waarheden toepast in zijn eigen leven? Die niet bang is om het onderste uit de kan te halen en zijn grote passie is om de beste jou naar voren te laten komen zoals God je heeft bedoelt? Dan is dit de mogelijkheid.

Concreet:

  • Wie? Mannen van 16 t/m 35 jaar (vrouwen kunnen gecoacht worden door Matthias’  vrouw, Manon)
  • Waar? Prachtige bosrijke omgeving van Soesterberg
  • Wanneer? Op een voor jou en mij geschikte avond
  • Wat kost dat? € 45,- per 1½ uur.
  • Hoe lang? Hoe lang het wenselijk is, mijn advies is wel minimaal 2 sessie’s
  • Hoe vaak? Wat wenselijk is, richtlijn is om de 2 maanden

Meer informatie of meteen een telefonische intake doen? Neem dan contact op.

Naam:

Email adres:

Telefoonnummer:

Opmerking/bericht:

Beveiligingscode:
[recaptcha]